sobota, 9 maja 2020

Koktajl ze szpinakiem i awokado

Wiosennym, zielony koktajl ze szpinakiem i awokado to prawdziwa bomba witamin :) Pyszny, nie za słodki idealny na drugie śniadanie lub lekką kolację. Pijcie na zdrowie :D 



Składniki (na 2 porcje): 
2 garście szpinaku baby
1 duże jabłko
1 kiwi
1/2 awokado
250 zimnej wody mineralnej
1/2 łyżki siemienia lnianego
miód (do smaku) 


Do dzbanka włożyć szpinak, obrane ze skórki, pokrojone na kawałki jabłko, kiwi i awokado, siemię lniane oraz miód. Dolać wodę i zmiksować na gładko. Pić od razu po przygotowaniu. Smacznego! 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Bardzo się cieszę, że odwiedziłeś moją stronę. Będzie mi bardzo miło, jeśli pozostawisz po sobie znak w postaci komentarza :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...