tag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post7074602537919633173..comments2024-03-12T22:04:37.417+01:00Comments on Kuchnia szeroko otwarta: Sałatka z brokułem, pomidorami i grana padanoOlahttp://www.blogger.com/profile/15868390681668152976noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-89179710107859287572014-03-30T19:57:28.758+02:002014-03-30T19:57:28.758+02:00Olu - dzieki wielkie, super kolacja!
Ja indywidual...Olu - dzieki wielkie, super kolacja!<br />Ja indywidualnie, na krawedzi kazdego talerza maznalem 2-3 krople LEA & PERRINS Tangy Tomato Sauce (wariant Worchester).. I co? I zona powiedziala, ze .... urywa :)<br />Jeszcze raz dzieki I pozdrawiam oczywiscieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-88268518066056610552014-02-19T09:30:48.977+01:002014-02-19T09:30:48.977+01:00smacznie, lekko i kolorowo:) boska sałatkasmacznie, lekko i kolorowo:) boska sałatkaAntenkahttps://www.blogger.com/profile/06699237142547905321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-91885822791200085792014-02-18T18:50:29.529+01:002014-02-18T18:50:29.529+01:00wygląda pysznie:)wygląda pysznie:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-68554113919395731052014-02-18T18:40:34.118+01:002014-02-18T18:40:34.118+01:00Dziękuję za odpowiedź, nie wiedziałam o tym ;)
Dziękuję za odpowiedź, nie wiedziałam o tym ;)<br />Kitchen Witchhttps://www.blogger.com/profile/12216735623251392636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-20111464996857041632014-02-18T18:31:17.551+01:002014-02-18T18:31:17.551+01:00Robię bardzo podobna i ją uwieeeeelbiam:)Robię bardzo podobna i ją uwieeeeelbiam:)Aguś kulinarniehttps://www.blogger.com/profile/11942445545947689133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-25015424279617538812014-02-18T16:34:09.054+01:002014-02-18T16:34:09.054+01:00Dzięki dodatkowi szczypty cukru brokuł zyskuje na ...Dzięki dodatkowi szczypty cukru brokuł zyskuje na smaku i ma piękny kolor, który dodatkowo wzmacnia się, kiedy hartujemy go w lodowatej wodzie (zatrzymujemy proces gotowania). Odrobinę cukru dodaję też do gotowania fasolki szparagowej, kalafiora, brukselki i bobu. Olahttps://www.blogger.com/profile/15868390681668152976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-59637420571838487252014-02-18T16:26:01.055+01:002014-02-18T16:26:01.055+01:00Jadłam podobną sałatkę, ale bez brokuła. Tak z cie...Jadłam podobną sałatkę, ale bez brokuła. Tak z ciekawości, czemu gotujesz go z dodatkiem cukru? Nie słyszałam o tym wcześniej :)Kitchen Witchhttps://www.blogger.com/profile/12216735623251392636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-69550043377001824402014-02-18T16:16:43.969+01:002014-02-18T16:16:43.969+01:00ooooo :) a ja nie mam brokuła w domu :/ trzeba się...ooooo :) a ja nie mam brokuła w domu :/ trzeba się wybrać do sklepu!<br />Madaluxhttps://www.blogger.com/profile/01040448601126176180noreply@blogger.com