tag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post6988982057888641807..comments2024-03-12T22:04:37.417+01:00Comments on Kuchnia szeroko otwarta: Pieczeń cielęca w maśle ziołowymOlahttp://www.blogger.com/profile/15868390681668152976noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-56464327171656160982014-07-24T14:25:51.687+02:002014-07-24T14:25:51.687+02:00Super przepis,aż pachnie :)Super przepis,aż pachnie :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-82267607826642669552013-12-08T10:50:03.132+01:002013-12-08T10:50:03.132+01:00Szukałam czegoś innego i przypadek ,że jestem tuta...Szukałam czegoś innego i przypadek ,że jestem tutaj. Ten przepis na schab na pewno wypróbuję.A całość zahaczę na ulubione. Miałam kiedyś przepis na polędwicę wołową robioną podobnie, ale nie suszoną i była pyszna raz zrobiłam i zapomniałam jak to się robi (to było 25 lat temu) ,Pozdr. Bogumiła!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-69553339737932146752013-06-08T20:53:44.169+02:002013-06-08T20:53:44.169+02:00Wyszlo bardzo smacznie. PozdrawiamWyszlo bardzo smacznie. PozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-32456679005635861482012-04-16T20:20:18.214+02:002012-04-16T20:20:18.214+02:00Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.Anonymousnoreply@blogger.com