tag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post578467043460092508..comments2024-03-12T22:04:37.417+01:00Comments on Kuchnia szeroko otwarta: Spaghetti z klopsami w pikantnym sosie pomidorowym Olahttp://www.blogger.com/profile/15868390681668152976noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-52731836003605051402012-09-28T23:50:45.686+02:002012-09-28T23:50:45.686+02:00ale super pomysł:D smakowiteale super pomysł:D smakowiteAntenkahttps://www.blogger.com/profile/06699237142547905321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-46801900886780484722012-09-28T14:49:12.719+02:002012-09-28T14:49:12.719+02:00Pomidory oczywiście świeże, ale z własnego ogródka...Pomidory oczywiście świeże, ale z własnego ogródka :) Dla mnie są najlepsze - wyhodowane przez męża od nasionka :) Smak i aromat takich pomidorów jest wyśmienity :) Olahttps://www.blogger.com/profile/15868390681668152976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-80538067613167244462012-09-28T14:39:09.168+02:002012-09-28T14:39:09.168+02:00Jak sos pomidorowy to tylko ze świeżych pomidorów,...Jak sos pomidorowy to tylko ze świeżych pomidorów, najlepiej z ekologicznej uprawy. Nadają wówczas każdej potrawie wyjątkowy aromat. Ja polecam pomidory Eko-Pom z Włoszakowic. Obiektywnie rzec biorąc są najlepsze, także do spaghetti :)smakoszleszczynskichsmakowhttps://www.blogger.com/profile/04409220961137046963noreply@blogger.com