tag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post4961352992878003515..comments2024-03-12T22:04:37.417+01:00Comments on Kuchnia szeroko otwarta: Schab gotowany 10 minut - soczysty i kruchyOlahttp://www.blogger.com/profile/15868390681668152976noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-21629597266703116542018-12-16T20:54:43.424+01:002018-12-16T20:54:43.424+01:00Ja również zostawiam 12 godz.Pozdrawiam serdeczni...Ja również zostawiam 12 godz.Pozdrawiam serdecznie,życzę wszystkiego najlepszego .Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08971352401190134327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-68623416180818561712018-01-08T22:42:46.720+01:002018-01-08T22:42:46.720+01:00Ja korzystam z innego przepisu: wszystkie składnik...Ja korzystam z innego przepisu: wszystkie składniki ww. mieszam zagotowuję i do wrzątku wrzucam schab (u mnie 1,5 kg), od chwili kiedy zacznie się gotować czekam 5 minut i zestawiam z ognia. Następnego dnia (po ok. 12 godzinach) znowu na ogień i od chwili gdy się zacznie gotować to 5 minut. Wyjmuję taki gorący schab na folię aluminiową obsypaną majerankiem tymiankiem i cząbrem, szczelnie zawijam i tak pozostawiam do wystygnięcia w temperaturze pokojowej. Potem jeszcze schładzam w lodówce. I wychodzi kruchy:)<br />Ania KotAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-53597534839719657032016-11-16T18:59:20.328+01:002016-11-16T18:59:20.328+01:00Niestety wyszedł suchy...:( co mogłam zrobić źle? ...Niestety wyszedł suchy...:( co mogłam zrobić źle? RenataAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-60043375064713652322015-11-28T19:42:02.625+01:002015-11-28T19:42:02.625+01:00Super alternatywa dla sklepowych wędlin! Myślę, że...Super alternatywa dla sklepowych wędlin! Myślę, że idealnie nada się na kanapki z domowego pieczywa ;)dietetyk-na-walizkachhttps://www.blogger.com/profile/03495946584624175332noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-11137863533178266582015-09-02T06:45:31.157+02:002015-09-02T06:45:31.157+02:00Można, jednak trzeba dać ich dwa razy więcej niż s...Można, jednak trzeba dać ich dwa razy więcej niż suszonych.Olahttps://www.blogger.com/profile/15868390681668152976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-68481923745856551172015-09-01T07:50:31.039+02:002015-09-01T07:50:31.039+02:00Witam serdecznie ... mam male pytanie, czy moge uz...Witam serdecznie ... mam male pytanie, czy moge uzyc swiezych ziol .. ? ... Dziekuje Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-44080496613645708802014-12-15T15:58:01.475+01:002014-12-15T15:58:01.475+01:00swietne przepisy,mam juz swoje lata I wciaz ucze s...swietne przepisy,mam juz swoje lata I wciaz ucze sie czegos nowego,brawo za to ze dzielisz sie z nami swoimi przepisami:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-81426465783336768002014-07-23T06:36:36.121+02:002014-07-23T06:36:36.121+02:00Czosnek nie jest obowiązkowy, ale pomijając go uzy...Czosnek nie jest obowiązkowy, ale pomijając go uzyska się zupełnie inny smaku schabu. 1 łyżka soli to ok. 19 g. Olahttps://www.blogger.com/profile/15868390681668152976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-79504540722710311472014-07-22T22:07:08.404+02:002014-07-22T22:07:08.404+02:00Witam serdecznie!mam pytanie ile to jest 80g soli...Witam serdecznie!mam pytanie ile to jest 80g soli w przeliczeniu na łyżki i czy czosnek w tym przepisie jest obowiązkowy?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-8921379054176714422014-02-23T20:04:22.784+01:002014-02-23T20:04:22.784+01:00Dziś zrobiony, dziś zjedzony ;).. Pierwszy przepis...Dziś zrobiony, dziś zjedzony ;).. Pierwszy przepis, wiemy już, że nie ostatni :)... Pozdrawiampaulilinkahttps://www.blogger.com/profile/15383903061898944386noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-89517111292388709992013-06-23T07:56:09.699+02:002013-06-23T07:56:09.699+02:00Dziękuję za zwrócenie uwagi, ale na szczęście jest...Dziękuję za zwrócenie uwagi, ale na szczęście jest są to tylko posty odsyłające do mojego bloga, więc wszystko jest ok. Olahttps://www.blogger.com/profile/15868390681668152976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-43947433148695437502013-06-22T21:08:02.044+02:002013-06-22T21:08:02.044+02:00ktos publikuje Twoj post zapewne bez Twojej wiedzy...ktos publikuje Twoj post zapewne bez Twojej wiedzy http://wiedzma60-kuchnia5przemian.blogspot.com/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-46203958409148068002013-06-12T21:04:09.285+02:002013-06-12T21:04:09.285+02:00Dziś gotowalam pierwsze 5 minut jutro kolejne 5 mi...Dziś gotowalam pierwsze 5 minut jutro kolejne 5 minut i zobaczymy co z tego będzie :-)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-57648792624673742332013-04-05T07:38:05.189+02:002013-04-05T07:38:05.189+02:00Zapraszam do odwiedzania i gotowania :) Zapraszam do odwiedzania i gotowania :) Olahttps://www.blogger.com/profile/15868390681668152976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-84346055552213200412013-04-04T20:06:33.033+02:002013-04-04T20:06:33.033+02:00mniam. Ja mam w kuchni dwie lewe, więc będę zagląd...mniam. Ja mam w kuchni dwie lewe, więc będę zaglądać do Ciebie i podglądać. Pozdrawiam.Bryzeidahttps://www.blogger.com/profile/12121906877456389422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-56095138485461229122013-04-04T20:05:23.314+02:002013-04-04T20:05:23.314+02:00mniam. Ja mam w kuchni dwie lewe, więc będę zagląd...mniam. Ja mam w kuchni dwie lewe, więc będę zaglądać do Ciebie i podglądać. Pozdrawiam.Bryzeidahttps://www.blogger.com/profile/12121906877456389422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-40079460980611081962013-03-30T21:41:41.369+01:002013-03-30T21:41:41.369+01:00wygląda smakowicie i soczyście :)wygląda smakowicie i soczyście :)Smakiem Pisanyhttps://www.blogger.com/profile/12318859660761431207noreply@blogger.com