Składniki:
1 camembert (120 g)
1 jajko
2 łyżki otrębów pszennych
1 łyżka bułki tartej
1 łyżka konfitury żurawinowej
olej (do smażenia)
Otręby wymieszać z bułką. Jajko rozkłócić. Camembert panierować z jajku i mieszance otrębów z bułką. Smażyć z oby stron na dobrze rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Podawać gorący z żurawiną. Smacznego!
Przypominam o trwającym konkursie (KLIK)
mmmmmmmmm ;) alez chrupiące cuuudo.
OdpowiedzUsuńTaki serek z chęcią bym zjadła :)
OdpowiedzUsuńZ przyjemnością informuję, że nominowałam Twój blog do zabawy Liebster Blog.
OdpowiedzUsuńhttp://tygryski-to-lubia.blogspot.com/2012/11/wyroznienie-i-moje-nominacje.html
Będzie mi miło, jeśli przyłączysz się do zabawy.
Pozdrawiam
Tygrysica bardzo dziękuję za nominację :)
Usuńwspaniale usmażony serek:)
OdpowiedzUsuńgenialnie podany:)
pycha, właśnie zjadłam :)
OdpowiedzUsuń