tag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post6340564169764973037..comments2024-03-12T22:04:37.417+01:00Comments on Kuchnia szeroko otwarta: Aromatyczna pieczona szynka Olahttp://www.blogger.com/profile/15868390681668152976noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-29313017933581259932022-02-19T20:52:05.034+01:002022-02-19T20:52:05.034+01:00Mięsko zapeklowane wczoraj....Zaraz wstawie do pie...Mięsko zapeklowane wczoraj....Zaraz wstawie do piekarnika...Pozdrawiam.<br />Krysia2012https://www.blogger.com/profile/14448243861060489763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-68232999600792712522021-02-27T15:44:34.024+01:002021-02-27T15:44:34.024+01:00Dzięki za przepis, jeszcze nie robiłam, ale spróbu...Dzięki za przepis, jeszcze nie robiłam, ale spróbuję.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08862504989171440640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-75650171765768582102016-03-25T17:02:56.567+01:002016-03-25T17:02:56.567+01:00Jeśli używa się funkcji termoobiegu, należy zmniej...Jeśli używa się funkcji termoobiegu, należy zmniejszyć temp. o ok. 25 stopni. Można piec na samej grzałce dolnej, a przed końcem pieczenia rozciąć rękaw i ustawić na góra dół, aby mięso ładnie się przyrumieniło. Olahttps://www.blogger.com/profile/15868390681668152976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-71678234616986195402016-03-25T12:31:20.932+01:002016-03-25T12:31:20.932+01:00Witam serdecznie :)
Piekarnik ustawiamy na opcję g...Witam serdecznie :)<br />Piekarnik ustawiamy na opcję góra-dół+termoobieg czy sam termoobieg?<br />Czy myśli Pani, że na opcji góra-dół też się upiecze? <br />Zawsze wydawało mi się, że termoobieg wysusza, stąd moje pytania :)<br />Pozdrawiam :)Anianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-16619834695359652892016-02-03T12:39:35.695+01:002016-02-03T12:39:35.695+01:00To zdecydowanie moje smaki, choć znając siebie, pe...To zdecydowanie moje smaki, choć znając siebie, pewnie dodałabym szczyptę jakiejś ostrej przyprawy. Właśnie takie wędliny lubię – chude, domowe z apetyczna skórką. Genialne do obiadu, na zimną płytę i do kanapek. Proste w wykonaniu i dużo zdrowsze od wędlin sklepowych, no i można pochwalić się przed gośćmi : ) Szynka często wychodzi zbyt sucha, ale sądząc po zdjęciach, ta jest akurat taka jak trzeba, dzięki za przepis!Amatorka domowych wyrobówhttp://www.malinowynos.pl/produktynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-540601112530987335.post-55904319621684057632016-02-02T18:35:49.996+01:002016-02-02T18:35:49.996+01:00Smacznie :)!Smacznie :)!Kinga https://www.blogger.com/profile/16559861728089478274noreply@blogger.com